Ääni- ja melutasomittarit

 

Täältä löydät myymämme äänitaso- ja meluannosmittarit sekä -loggerit. Äänitasomittareilla voidaan mitata ja logata esimerkiksi rakennustyömaan ympäristöönsä aiheuttamaa ääntä ja meluannosloggereilla voidaan tallentaa esimerkiksi henkilön melualtistusta työpisteessään työpäivän aikana. Ääni- ja melutasologgerien tulokset voidaan siirtää tietokoneelle, jossa tulosten vertailu, analysointi ja raportointi onnistuu helposti. Valikoimiimme kuuluu paljon erilaisia Cirruksen äänitasomittareita ja meluannosloggereita. 

Katso lisätietoja 1. ja 2. luokan äänitasomittarien eroista!


 

Suosituimmat tuotteet:

       


 

Optimus-sarja

 

Mittarisarjan tärkeimmät ominaisuudet:

  • Yhdellä napilla mittaamaan. Helppokäyttöinen
  • Mittaa aina kaikkia arvoja. Helppokäyttöinen
  • Mittarin voi päivittää monipuolisemmaksi. CR152A ->CR162C. Erittäin kustannustehokas.

Optimus Yellow-sarja on suunniteltu yksinkertaisiin äänitason mittauksiin; esim. palohälyttimien testaus sekä laitteiden melun mittaus.

Optimus Red-sarja sisältää lisäksi mm. integroinnin ja oktaavikaistat. Mittari on tarkoitettu esim. työperäisen melun mittaukseen. Sarjan mittarit mittaavat kaikkia parametrejä kerralla; mittaus on nopeaa ja helppoa.

Optimus Green-sarjalla voit mitata helposti ja nopeasti sekä työperäisen melun sekä ympäristömelun. Sarja soveltuu kaikkeen äänenmittaukseen. Optimus-Green sarjaan on lisäksi saatavissa etäkäyttölaitteisto kenttäkäyttöön GSM verkon välityksellä. Voit etäkäyttöisesti ladata mittaustulokset esimerkiksi metsässä olevasta äänitasomittarista toimistossa olevaan tietokoneeseen.

Kaikkiin sarjoihin on saatavana sekä luokan 1, että luokan 2 mittarit, sekä dB(A), dB(C) ja dB(Z) taajuuspainotus. B- ja C-malleissa lisäksi dataloggaus toiminto, sekä VoiceTag-kommentointi.


 

Optimus Yellow

 

Optimus Red

 

Optimus Green