Tervetuloa Pietikon Verkkokauppaan!

 

Tervetuloa Pietikon Verkkokauppaan! Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman mittalaitteita muun muassa talotekniikan, ilmanvaihdon, äänitason, valoisuuden ja pitoisuuksien mittauksiin. Lisäksi valikoimassamme on merkkisavuja, vuodonilmaisimia, erikoislämpömittareita sekä monenlaisia dataloggereita.

Löydät tuoteryhmät sivun vasemmasta reunasta. Kaikki myynnissä olevat tuotteet eivät ole vielä verkkokaupassamme, joten mikäli et löydä etsimääsi tuotetta, ota yhteyttä info@pietiko.fi tai 02-2514402.

 

Huomaa!

Verkkokaupasta ostetut tuotteet toimitetaan postin välityksellä, valittavana on nouto postista (5,00 euroa sis. ALV) tai toimitus perille (8,00 euroa sis. ALV).

Yksityishenkilöille myymme joko postiennakolla, jolloin postiennakkomaksu (5,00 euroa sis. ALV) veloitetaan, tai CheckOut-ennakkomaksulla, jolloin lisäkuluja ei tule.
Huomaa: tuotteiden hinnat on ALV 0% ja laskuun lisätään voimassa oleva ALV (24% 2018). Voit myös valita näkyviin ALV:n sisältävät hinnat sivun yläreunassa olevasta alasvetovalikosta.


 


Suosituimmat tuotteet verkkokaupassamme: