Ääni- ja melutasomittarit

Täältä löydät myymämme äänitaso- ja meluannosmittarit sekä -loggerit. Äänitasomittareilla voidaan mitata ja logata esimerkiksi rakennustyömaan ympäristöönsä aiheuttamaa ääntä ja meluannosloggereilla voidaan tallentaa esimerkiksi henkilön melualtistusta työpisteessään työpäivän aikana. Ääni- ja melutasologgerien tulokset voidaan siirtää tietokoneelle, jossa tulosten vertailu, analysointi ja raportointi onnistuu helposti. Valikoimiimme kuuluu paljon erilaisia Cirruksen äänitasomittareita ja meluannosloggereita.

Katso lisätietoja 1. ja 2. luokan äänitasomittarien eroista!

Optimus-sarja

 

Mittarisarjan tärkeimmät ominaisuudet:

  • Yhdellä napilla mittaamaan. Helppokäyttöinen
  • Mittaa aina kaikkia arvoja. Helppokäyttöinen
  • Mittarin voi päivittää monipuolisemmaksi. CR152A ->CR162C. Erittäin kustannustehokas.

Optimus Yellow-sarja on suunniteltu yksinkertaisiin äänitason mittauksiin; esim. palohälyttimien testaus sekä laitteiden melun mittaus.

Optimus Red-sarja sisältää lisäksi mm. integroinnin ja oktaavikaistat. Mittari on tarkoitettu esim. työperäisen melun mittaukseen. Sarjan mittarit mittaavat kaikkia parametrejä kerralla; mittaus on nopeaa ja helppoa.

Optimus Green-sarjalla voit mitata helposti ja nopeasti sekä työperäisen melun sekä ympäristömelun. Sarja soveltuu kaikkeen äänenmittaukseen. Optimus-Green sarjaan on lisäksi saatavissa etäkäyttölaitteisto kenttäkäyttöön GSM verkon välityksellä. Voit etäkäyttöisesti ladata mittaustulokset esimerkiksi metsässä olevasta äänitasomittarista toimistossa olevaan tietokoneeseen.

Kaikkiin sarjoihin on saatavana sekä luokan 1, että luokan 2 mittarit, sekä dB(A), dB(C) ja dB(Z) taajuuspainotus. B- ja C-malleissa lisäksi dataloggaus toiminto, sekä VoiceTag-kommentointi.


Suosituimmat tuotteet: