Kuvaus
Käyttökohteet:
- Elintarviketeollisuuden lämpötilamittari, joka mahdollistaa HACPP-käytännön mukaisen rekisteröinnin ja raportoinnin mittauksen yhteydessä
Tärkeimmät ominaisuudet:
- Tallentaa tuloksen muistiin HACCP-raportointia varten
- Raja-arvot asetettavissa, joiden pohjalta laite liittää hyväksymis-/hylkäyspäätöksen tulosteeseen
- Helppolukuinen LCD-näyttö
- Vaihdettava K-tyypin anturi
- Muistiin mahtuu jopa 1000 mittausta, jotka voidaan siirtää tietokoneelle
- Tallennus tapahtuu automaattisesti ja tiedostot ovat suojattuja, joten niitä ei pääse käpälöimään
Tekniset tiedot:
Mittausalue | -100…+1372°C |
Resoluutio | 0.1°C |
Tarkkuus | ±0.4°C ±0.1% |
Anturityyppi | K-tyypin termopari |
Paristo Paristonkesto | 3 x 1,5 V AAA 2500 h ilman taustavaloa |
Koko Paino | 32 x 71 x 141mm 220 g |
Kotelo | ABS-muovia antibakteerisella lisäaineella IP66/67-suojaus |
Takuu | 2 vuotta |
Toimituskokoonpano:
- Mittari
- Paristot
- Tietokoneohjelma
- Kalibrointitodistus
Anturit myydään erikseen.