Kuvaus
Käyttökohteet:
- Erityisesti elintarviketeollisuuden käyttöön suunniteltu pH-mittari
- Soveltuu mm. maidon, jugurtin, juuston, jäätelön, lihan, hedelmien, sushin, riisin, hillon, taikinan ja juomien pH:n mittaamiseen ja yleisesti kiinteiden ja puolikiinteiden elintarvikkeiden mittauksiin.
Tärkeimmät ominaisuudet:
- Kompakti ja vedenkestävä
- Automaattinen lämpötilakompensointi
- Automaattinen sammutus (valittavissa; ei käytössä, 5, 10, 30 ja 60 min)
- Muistiin sopii 200 mittapistettä
- Laaja pH- ja lämpötilamittausalue
Tekniset tiedot:
Mittausalue | ph: -2,00 – +20,00 pH Lämpötila: -20.0 – +120.0 °C mV: ±2000 mV |
Resoluutio | ph: 0,1 pH; 0,01 pH: 0,001 pH Lämpötila: 0.1 °C mV: 0,1 mV |
Tarkkuus | ph: ±0.1 pH Lämpötila: ±0.4 °C mV: ±0.2 mV |
pH kalibrointi | Automaattinen, 1 tai 2 pistettä, (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 or pH 4.01 / 6.86 / 9.18) |
Lämpötilakompensointi | Manuaalinen tai automaattinen, -20,0 – +120.0 °C |
Anturityyppi | FC2023 esivahvistettu pH-anturi sisäänrakennetulla lämpötila-anturilla, DIN-liitin ja 1 m johto |
PC-liitäntä | micro-USB |
Muisti | 200 pistettä, (100 pH ja 100 mV) |
Kalibrointikäyrä | 80 – 110% |
Paristo Paristonkesto | 4 x 1,5 V AA Noin 200 h jatkuvaa käyttöä |
Käyttöympäristö | Lämpötila: 0 – 50°C Kosteus: 100 %RH |
Koko Paino | 185 x 93 x 35.2 mm 400 g |
Takuu | 2 vuotta (anturi 6 kk) |
Toimituskokoonpano:
- Mittari
- Anturi
- pH 4,01 ja 7,01 Kalibrointiliuokset 230ml
- 2 x Anturin puhdistusliuospussit
- 2 x Näyteastiat 100ml
- Ohjelmisto ja tiedonsiirtokaapeli
- Paristot
- Käyttöohjeet ja laatutodistus
- Kantolaukku