Kuvaus
Käyttökohteet:
- Lihan pH:n mittaukseen suunniteltu pH-mittari
Tärkeimmät ominaisuudet:
- Lihan mittaukseen tarkoitettu lävistävä pH-anturi
- Vedenkestävä IP67- ja elintarvikeluokiteltu kotelo
- Tulosten tallennus laitteen muistiin napin painalluksella
- Auto Hold -toiminto pitää vakiintuneen mittaustuloksen näytöllä
- Kalibrointihälytykset
- Taustavalaistu näyttö
Tekniset tiedot:
Mittausalue | Mittari/pH: -2,0…20,0 Anturi/ pH: 0-14 Lämpötila: -20,0…120,0 °C |
Tarkkuus | pH: ±0.1; ±0.002 pH Lämpötila: ±0.4°C (ei sisällä anturin virhettä) |
Resoluutio | pH: 0,1 pH; 0,01 pH; 0,001 pH Lämpötila: 0.1°C |
pH-kalibrointi
Lämpötilakompensointi | 5-pistekalibrointi. 7 vakiokalibrointiliuosta + 5 mukautettua liuosta Kulmakerroin: 80…110% Automaattinen tai manuaalinen koko mittausalueella. |
Automaattinen sammutus | 5, 10, 30, 60 min tai pois päältä |
Paristo Paristonkesto | 4 x 1,5 V AA 200 h (50 h taustavalo päällä) |
Koko Paino | 185 x 93 x 35,2 mm |
Käyttöolosuhteet | Lämpötila: 0…50 °C Suhteellinen kosteus: 0…100 %RH |
Anturi | FC2323 pH-anturi sisäisellä lämpötila-anturilla, DIN-liitin ja 1m johto |
Toimituskokoonpano:
- pH-mittari sekä -anturi
- pH 4.01 ja pH 7.01 kalibrointiliuokset (230 ml)
- 2 x Elektrodin puhdistusliuosnäyte lihan öljy- ja rasvajäämille
- 2 x Näyteastiat 100 ml
- HI92000-ohjelmisto ja tiedonsiirtokaapeli
- Paristot
- Käyttöohjeet
- Muovinen kuljetuslaukku