Kuvaus
Käyttökohteet:
- Lihan pH:n mittaukseen suunniteltu pH-mittari
Tärkeimmät ominaisuudet:
- Lihan mittaukseen tarkoitettu lävistävä pH-anturi
- Vedenkestävä IP67- ja elintarvikeluokiteltu kotelo
- Soveltuu myös pakastettujen tuotteiden mittaukseen
- Taustavalaistu näyttö
Tekniset tiedot:
Mittausalue | pH: -2,0…16,0 pH Lämpötila: -5,0…105,0 °C |
Tarkkuus | pH: ±0.02 pH Lämpötila: ±0.5°C (@<60°C); ±1°C (muulloin) |
Resoluutio | pH: 0,01 pH Lämpötila: 0.1°C |
pH-kalibrointi Lämpötilakompensointi | 2-pistekalibrointi. (pH 4,01/7,01/10,01 tai pH 4,01/6,86/9,18) Automaattinen koko mittausalueella. |
Paristo Paristonkesto | 3 x 1,5 V AA 1500 h jatkuvaa käyttöä |
Automaattinen sammutus | Kun laite on ollut käyttämättömänä 8 imn |
Koko Paino | 180 x 80 x 36 mm 210g |
Käyttöolosuhteet | Lämpötila: 0…50 °C Suhteellinen kosteus: 0…100 %RH |
Anturi | FC232D pH-anturi sisäisellä lämpötila-anturilla, DIN-liitin ja 1m johto |
Toimituskokoonpano:
- pH-mittari sekä -anturi
- Kalibrointiliuosnäytteet
- Elektrodin puhdistus- ja desinfiointinäytteet
- Paristot
- Käyttöohjeet
- Muovinen kuljetuslaukku